Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Της Ευφροσύνης το Κάγκελο!

Η Φρόσω Κασωτάκη γεννάει τα μωρά των μηχανικών από τη Γερμανία. Συμπεριφέρεται σαν υποταγμένη Γερμανίδα νοικοκυρά, καθαρίζοντας ακόμη και το γραφείο του Επιστημονικού Υπευθύνου, γιατί προφανώς οι καθαρίστριες δεν κάνουν αρκετά καλή δουλειά. Δεν διστάζει όμως να φέρεται αδίσκατα στους κατά 100Χ πνευματικά και διανοητικά ανώτερους επιστήμονες. Επιβάλλει, η Φρόσω Κασωτάκη, κατόπιν εντολών απο πολιτικούς παράγοντες (ΕΕ, ιδιοτελείς εταίροι του προγράμματος, κτλ.) γερμανικού-τύπου οδηγίες όπως να κολλάει σημειώματα με φασιστικού-τύπου εντολές («μην μετακινείτε τους διαχωριστικούς τοίχους» κ.α.) στους χώρους εργασίας των ερευνητών για να υποταχθούν στη «νέα τάξη πραγμάτων».
Επίσης, η Φρόσω Κασωτάκη διατάζει τους επιστήμονες, τους ψεύδεται απροκάλυπτα, και άλλες ανωμαλίες που την προδίδουν ως ελεεινό λαμόγιο που σάπισε στη δικιά της ζωή και ξεσπάει στους άλλους γύρω της που προοδεύουν συγκριτικά. Όλα για ένα κομμάτι ψωμί!
Είναι όλα μέρος του ευρύτερου σχεδίου υποταγής των Ελλήνων. Το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα λειτουργεί ως πειραματόζωο για μια πολιτική που θα εφαρμοστεί προσεχώς και πιο ευρέως.

Η Φρόσω Κασωτάκη εργάζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενώ έχει πληρώσει για το δίπλωμά της απο το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης!!!

 Ποιός αντέχει να παίρνει εντολές απο κάποια παράνομη εργαζόμενη με πλαστά προσόντα που έχει πάει με όλο το Wehrmacht; Από κάποια που παίρνει τους Γερμανούς φίλους του γερμανοτσολιά άντρα της δέκα-δέκα στα όργια που στήνονται στο σπίτι της;


Η Φρόσω Κασωτάκη τοποθετείται από πολιτικούς της Περιφέρειας Κρήτης σε παράνομη θέση εργασίας για να βγάζει τα απωθημένα της ξεσπώντας πάνω σε 100Χ ανώτερους επιστήμονες για να τρομοκρατούνται, ενώ παράλληλα συναλλάσσεται με πολιτικούς και τεχνοκρατικούς παράγοντες των ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων, επηρεάζοντας αρνητικά τις ζωές των κατά τάξεων μεγέθους ανώτερων πνευματικά και διανοητικά επιστημόνων. Διότι όχι μόνο επιλέχθηκε με στημένο διαγωνισμό, αλλά η απασχόλησή της παραβιάζει, και τους όρους της σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Ένωση περι απαγόρευσης ανάθεσης σε υπεργολαβία των διοικητικών λειτουργιών, αλλά και την ίδια την ελληνική νομοθεσία κατά την οποία απαγορεύεται να απασχολούνται γραμματείς / διοικητικοί με σύμβαση έργου στο δημόσιο τομέα Ν.2527/1997 Άρ. 6.

Λόγω της παράνομης απασχόλησής της με σύμβαση έργου, η Φρόσω Κασωτάκη δεν θεωρείται «υπάλληλος» και ως συνέπεια δεν μπορεί να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος για τις αυθαιρεσίες της. Η Φρόσω Κασωτάκη δεν λογοδοτεί σε κανέναν πλην τους πολιτικούς! Γι'αυτό η Φρόσω Κασωτάκη κάνει ΌΛΕΣ τις βρομοδουλειές, διοργανώνει πολιτικές εκδηλώσεις σε μια κακοδιαχείρηση κονδυλίων, διαχειρίζεται ευαίσθητα προσωπικά και επιστημονικά δεδομένα, επικοινωνεί με πολιτικούς και τεχνοκρατικούς παράγοντες, κτλ. Όλα κατά παράβαση πολλαπλών νόμων.

Όντως είναι μεγάλο διεφθαρμένο θρασίμι η Φρόσω Κασωτάκη;
Έχουμε και λέμε:
 Κλέβει το ΦΠΑ που υποχρεούται να αποδίδει, έχτονας αλλοιώσει τη σύμβασή της για να μοιάζει με ερευνήτρια!!! Εκτός απο το ότι ατιμάζει το επάγγελμα και την ιδιότητα του ερευντή με αυτή τη πρόστυχη ενέργεια, η Φρόσω Κασωτάκη
μας κλέβει όλους πανελλαδικώς με τη κουτοπονηριά της.
Διότι μόνο οι ερευνητές στα αμιγώς ευρωπαϊκά προγράμματα εξαιρούνται απο το ΦΠΑ (ΠΟΛ 1128/8.4.1997 Άρ. 4 παρ. 5). Το κράτος έχει υπολογίσει
σε κάποια έσοδα απο το πρόγραμμα και οι μισθοί των διοικητικών είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό, αν και πάλι είναι πάρα πολύ διογκωμένοι. 2000€ /μήνα είναι φυσιολογικός μισθός για μια γραμματέας; Μόνο στον υπόκοσμο!
Όλοι χάνουμε από αυτές τις λαμογιές μιας αδίστακτης αδηφάγας πολιτικού.

Η πρώτη της σύμβαση εδώ,

 και εδώ η δεύτερη με το ψευδές αντικείμενο,
τελείως παράνομη επίσης επειδή δεν προηγήθηκε διαγωνισμός και η πρώτη σύμβαση έργου δεν προέβλεπε πουθενά ανανέωση.

Μια πρόσφατη πληρωμή κιόλας.

Επιπλέον, με πλαστογραφημένα παραστατικά - κλέβει πάνω απο μισό χιλιάρικο - για δήθεν ταξίδι στο εξωτερικό. ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.
Εγώ υποθέτω πως για να είναι το ταξίδι όντως γνήσιο, η μόνη πιθανή εξήγηση είναι οτι πήγε στις Βρυξέλλες να προσφερθεί ως εταίρα στους εταίρους
του προγράμματος με αντάλλαγμα τη θετική αξιολόγισή τους. Γι'αυτό μοιάζει (75€) να έμεινε μόνο ένα βράδυ σε ξενοδοχείο (η ημ. αποζημίωση αντιστοιχεί σε παραμονή του λάχιστον τριών ημερών, 100€ την ημέρα το ανώτατο όριο). Τα υπόλοιπα βράδια υπήρξε «φιλοξενούμενη» εταίρα στα δωμάτια των διαφόρων εταίρων;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

psoles kalavrezikes