Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η Γκεστάπο Μαριλί Χατζάκη Αλωνίζει στο Φυσικό Κρήτης

Το παράνομο γκεσταπικό υποκείμενο Μαριλί Χατζάκη του Εμμανουήλ απασχολείται στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδώ και χρόνια, χωρίς καν να έχει σύμβαση. Εισέπραττε 2000€ το μήνα, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ποσά εντελώς δυσθεώρητα για καθυστερημένα ξεφτιλισμένα πορνίδια, που αναλογούν μόνο σε υποχείρια του υποκόσμου.

 Εξουσιάζει και διατάζει επιστήμονες, χωρίς να υφίσταται καθόλου συνέπειες, εξ αιτίας της παράνομης φύσης της απασχόλησής της. Πηγαίνει σε διεθνή συνέδρια και τρώει στο ίδιο τραπέζι με επιστήμονες σαν εταίρα, μαγαρίζοντας έτσι την εκδήλωση.
Αντί για παράδειγμα να κάθεται 500 μέτρα μακριά να τρώωει σκυλοτροφή.
 Επίσης, κάθεται στο σβέρκο όλων των αλλοδαπών ερευνητών, επειδή ακριβώς απασχολούνται παράνομα, οπότε βάζουν αυτήν για παράνομο μπάστακα να τους έχει από κοντά και να τους διατάζει.

Επειδή η Μαριλί Χατζάκη είναι άξεστη από χωριό, εύκολα χειραγωγείται από τους πολιτικούς που την έβαλαν στη παράνομη θέση της.

 Στέλνει απρόσωπα καταπιεστικά μηνύματα στους επιστήμονες ζητώντας τους να πληρώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο συνέδριο. Ενώ άλλοι συμμετέχοντες δεν πληρώνουν, κανόνας που εφαρμόζεται εντελώς αυθαίρετα επειδή η Μαριλή Χατζάκη ζηλεύει που η ίδια σάπισε και κατάντησε σαν «εταίρα», και υπόγεια παράνομη γραμματέας του κώλου. Η Μαριλίτσα Χατζάκη του Εμμανουήλ είναι λοιπόν φασιστική και σαδιστική.

Έτσι για να γνωρίζει ο κόσμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :