Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Βιργινία Μανασάκη-Ταβερναράκη: Βρόμα και Δυσωδία

Πώς συνδέεται η αρχι-μασόνα Βιργινία Μανασάκη-Ταβερναράκη, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Κρήτης, με το ερευνητικό πρόγραμμα CCQCN του ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Κρήτης; Πολύ σκοτεινά!

Παρομοίως με την Ευφροσύνη Κασωτάκη και την Ευαγγελία Μακάκη, η κωλοπολιτικός μασόνα Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη-Ταβερναράκη έχει κι εκείνη υποκύψει στις οπισθοδρομικές προσταγές της κοινωνίας της, και ως εκ τούτου είπε δεν πάει να
ξεσπάσει καταδυναστεύοντας επιστήμονες αφού ήδη έχει μεγάλη εμπειρία εξουσιάζοντας; Το ίδιο πράγμα δεν είναι: τι μωρά, τι επιστήμονες; Όλα τα παίζουμε στα δάχτυλα!!! Ψοφάαααει για εξουσία.

Εκτός από τον υπερυπολογιστή που οικειοποιείται, (Αλήθεια σε τι της χρειάζεται ένας υπερυπολογιστής; Για να κάνει προσομοιώσεις εκλογών;) ανακατεύεται και σε άλλες εκδηλώσεις / δραστηριότητες του CCQCN για παράδειγμα την ειδεχθή εκδήλωση για την προώθηση επιχειρηματικών και ξένων πολιτικών συμφερόντων ! Και για την οποία ξεδιάντροπα βγάζει δελτίο τύπου.

Και στέλνουν οι πολιτικοί γελοίους Άγγλους αρχαιολόγους με το ζόρι σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις του Φυσικού Κρήτης για να μάθουν στους Έλληνες την «ορθή» εκδοχή της ιστορίας τους. Ό,τι του κατέβει ξεστομίζει ο φαντασιόπληκτος άνθρωπος αυτός. Άμα του λείπουν οι πληροφορίες, τις κατασκευάζει.

Τη τσακώσαμε τη ΜΑΣΟΝΑ πολιτικό του κώλου! Δεν μας κοροϊδεύει η γελοία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :